Sightseeing

Lär känna Istanbul och dess vackra omgivningar på våra populära sightseeingturer! Boka dina biljetter till guidade rundturer och sightseeing i och omkring Istanbul, både i den europeiska och asiatiska delen, både dagsturer och kvällsturer! Köp biljett till din Istanbul Sightseeing online här!

Sightseeing
 
Klassiska Istanbul

Klassiska Istanbul

Följ med på en oförglömlig guidad sightseeingtur i hjärtat av Istanbul med historiska nedslag i Bysantinska och Osmanska riket. Om du vill uppleva Klassiska Istanbul är detta den rätta turen för dig! Boka biljett här!

Från 406 kr
Osmanska Istanbul

Osmanska Istanbul

Dyk ned i den muslimska världens fascinerande historia på en rundtur i Topkapi palatset och se Sultanernas gravar. Följ med på en resa till det Osmanska Istanbul. Boka dina biljetter online hos oss!

Från 406 kr
Istanbul Heldagstur

Istanbul Heldagstur

Boka biljetter till Istanbul Heldagstur och upplev den muslimska världens fascinerande historia bland de Bysantinska och Osmanska rikenas imponerande sevärdheter. Denna heldagstur innehåller det bästa Istanbul har att erbjuda!

Från 798 kr
Dolmabahcepalatset & två kontinenter

Dolmabahcepalatset & två kontinenter

Besök det glamorösa Dolmabahçepalatset och passa på att vandra över Bosporenbron mellan Europa och Asien på på denna sightseeing till två kontinenter! Transfer från och till hotellet ingår i biljettpriset! Boka nu!

Från 455 kr
Gyllene Hornet

Gyllene Hornet

Följ med på en tur till Eyüp Sultan moskén, sultangraven och Miniatürk. Ta linbanan upp på berget till Pierre Loti Coffee House och njut av den makalösa utsikten över Gyllene Hornet. Köp dina biljetter här!

Från 369 kr
Tur till Bysans

Tur till Bysans

Följ med oss tillbaka i tiden till Bysans och den antika grekiska staden som senare blev Konstantinopel och Istanbul i modern tid. Boka dina biljetter till Bysantinska riket här!

Från 369 kr
Gröna moskén i Bursa

Gröna moskén i Bursa

Följ med på en heldagstur till den turkiska staden Bursa, med smeknamnet Green Bursa på grund av sina omgivande gröna skogar! Det blir besök vid den Stora moskén och Gröna moskén och dess mausoleum. Vi besöker även sidenmarknaden vid stadens stora basar. Biljetter här!

Från 1044 kr
Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen