Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Istanbul

Välkommen till IstanbulBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till båtturer på Bosporen, guidade rundturer, sevärdheter eller flygplatstransfer i Istanbul.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeingturer i Hagia Sofia, den Blå Moskén, Sultan Ahmet och Istanbuls Stora Bazaar, eller vad sägs om en båttur eller middagskryssning på Bosporen. Vi erbjuder även flygplatstransfer till och från Atatürk Airport.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Bosporen Middagskryssning

Från 686 kr
Följ med på en middagskryssning i Bosporen-sundet! Njut av en god middag, med underhållning av fantastiska magdansöser och traditionell turkisk folklore, medan solen går ner. Biljetter online!

Låt dig hänföras av den otroliga utsikten över Topkapi palatset, Blå moskén och Leander-tornet medan båten kryssar i Bosporen-sundet, som förenar Europa och Asien. Middagen inkluderar en rad olika specialiteter med turkiska och internationella inslag samt lokala drycker.

Turen varar från kl. 20.15 – 23.55.

I resan ingår följande höjdpunkter:
- Bosporen Middagskryssning, by Night
- Magdansshow
- Folkloreshow

Ingår i biljettpriset: Tur och retur transfer från/till centralt belägna hotell i Istanbul, middagskryssning inklusive mat och dryck, magdans- och folkloreshow.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på din tur! 
- Gratis upphämtning vid centralt belägna hotell i närheten av Taksim torget, Sultan Ahmet och Aksaray ingår. Innan du slutför din bokning blir du ombedd att uppge namn och adress på ditt hotell, så att vi kan ordna upphämtning. Om du bor på hotell nära flygplatsen eller på hotell som ligger på den asiatiska sidan av Istanbul, kan det tillkomma en avgift för upphämtning, eller så ombeds du möta upp vid en startadress i centrala Istanbul.
- Turen startar kl 20.15. Upphämtning sker tidigare! Du ringer researrangören ca 24 h innan för att få exakt tid för upphämtning vid ditt hotell. Telefonnummer finner du på din voucher/e-biljett.
- Barnpriser för barn mellan 3-7 år. Barn under 3 år följer med gratis.
- Ingen tur på nyårsafton.

Öppettider

Turens varaktighet: kl 20.15 - 23.55

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 4 timmar

Avgångstider

Vägbeskrivning

Bosporen Middagskryssning

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!