Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Bosporen Middagskryssning

Följ med på en middagskryssning i Bosporen-sundet! Njut av en god middag, med underhållning av fantastiska magdansöser och traditionell turkisk folklore, medan solen går ner. Biljetter online!

Låt dig hänföras av den otroliga utsikten över Topkapi palatset, Blå moskén och Leander-tornet medan båten kryssar i Bosporen-sundet, som förenar Europa och Asien. Middagen inkluderar en rad olika specialiteter med turkiska och internationella inslag samt lokala drycker.

Turen varar från kl. 20.15 – 23.55.

I resan ingår följande höjdpunkter:
- Bosporen Middagskryssning, by Night
- Magdansshow
- Folkloreshow

Ingår i biljettpriset: Tur och retur transfer från/till centralt belägna hotell i Istanbul, middagskryssning inklusive mat och dryck, magdans- och folkloreshow.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på din tur! 
- Gratis upphämtning vid centralt belägna hotell i närheten av Taksim torget, Sultan Ahmet och Aksaray ingår. Innan du slutför din bokning blir du ombedd att uppge namn och adress på ditt hotell, så att vi kan ordna upphämtning. Om du bor på hotell nära flygplatsen eller på hotell som ligger på den asiatiska sidan av Istanbul, kan det tillkomma en avgift för upphämtning, eller så ombeds du möta upp vid en startadress i centrala Istanbul.
- Turen startar kl 20.15. Upphämtning sker tidigare! Du ringer researrangören ca 24 h innan för att få exakt tid för upphämtning vid ditt hotell. Telefonnummer finner du på din voucher/e-biljett.
- Barnpriser för barn mellan 3-7 år. Barn under 3 år följer med gratis.
- Ingen tur på nyårsafton.

Öppettider

Turens varaktighet: kl 20.15 - 23.55

Boka
Från 658 kr

ons, 26 jun 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 4 timmar

Avgångstider

Vägbeskrivning

Bosporen Middagskryssning

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!