Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Dolmabahcepalatset & två kontinenter

Besök det glamorösa Dolmabahçepalatset i Istanbul och passa på att vandra över Bosporenbron mellan Europa och Asien på på vår sightseeing tur Dolmabahçepalatset & två Kontinenter!

Vi besöker det vackra Dolmabahçepalatset, som var de osmanska sutlanernas senaste residens. Slottet är byggt på ett 110.000 m² stort område och fungerade som administrativt centrum under det ottomanska imperiet. Palatset är känd för sin fantastiska samling av europeiska antikviteter, möbler och en 4,5 ton ljuskrona. Slottet stoltserar med svindlande 285 rum och 46 hallar.

Under denna 3 timmars tur får du också den unika möjligheten att vandra från en kontinent till en annan över Bosporenbron, som förenar Europa och Asien. Vi vandrar även upp till Istanbuls högsta punkt, Camlica Hill, och njuter av en fantastisk panoramautsikt över Istanbul och Bosporen.

Turens längd:
3 timmar, från kl 14.00 – 17.00.

I resan ingår följande höjdpunkter:
- Dolmabahçepalatset
- Bosporenbron
- Camlica Hill

Detta ingår i biljettpriset: transfer t/r från/till centralt belägna hotell i Istanbul, inträdesavgifter, broavgift samt en kunnig guide.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på din tur! 
- Gratis upphämtning vid centralt belägna hotell i närheten av Taksim torget, Sultan Ahmet och Aksaray ingår. Innan du slutför din bokning blir du ombedd att uppge namn och adress på ditt hotell, så att vi kan ordna upphämtning. Om du bor på hotell nära flygplatsen eller på hotell som ligger på den asiatiska sidan av Istanbul, kan det tillkomma en avgift för upphämtning, eller så ombeds du möta upp vid en startadress i centrala Istanbul.
- Turen startar kl 09.00. Upphämtning sker tidigare! Du ringer researrangören ca 24 h innan för att få exakt tid för upphämtning vid ditt hotell. Telefonnummer finner du på din voucher/e-biljett.
- Guidning på engelska.
- Barnpriser för barn mellan 3-7 år. Barn under 3 år följer med gratis.
- Turer dagligen förutom måndagar och torsdagar.
- Inga turer 8 augusti, 15 oktober och 1 januari.

Öppettider

Turens längd: 3 timmar kl 14.00 – 17.00.

Boka
Från 454 kr

tis, 21 maj 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Avgångstider

Vägbeskrivning

Dolmabahcepalatset & två kontinenter

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!