Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Bosporen Halvdagskryssning

3.0 (1)
Följ med på en oförglömlig båttur i Bosporen-sundet och upplev Istanbuls fascinerande historia. Köp biljetter till Bosporen Halvdagskryssning här!

När alla gäster är upphämtade från sina respektive hotell kör bussen mot hamnen. På vägen dit får du se naturhamnen Gyllene Hornet sträcka ut sig i Bosporen-sundet som delar den europeiska och asiatiska delen av Turkiet. Bussen kör även förbi de bysantinska judarnas, de italienska handlarnas och andra icke-muslimska minoriteters bostadsområden samt längs den bysantinska stadsmuren och mycket mer.

*På förmiddagskryssningen får du även uppleva alla de olika intressanta dofterna och aromerna från kryddmarknaden (även känd som den egyptiska basaren, Spice Bazaar).

Resan fortsätter sedan till sjöss. Längs den vattenväg som skiljer de två kontinenterna Europa och Asien åt, kommer det att finnas fina möjligheter att ta fotografier av marmorpalats, gamla osmanska trävillor som ligger sida vid sida med moderna lyxiga lägenheter. Från båten har du fin utsikt över Rumeli Hisar?-fortet (från 1452), en historisk fästning byggd för att kontrollera och skydda Bosporen-sundet.

**Eftermiddagskryssningen avslutas med en tur med linbanan upp till Pierre Loti Coffée House, där du kan njuta av den vackra utsikten över Bosporen.

Turens längd:
Förmiddagskryssning från kl 09.00 – 13.00
Eftermiddagskryssning från kl 14.00 – 17.30

I resan ingår följande höjdpunkter:
- Kryddmarknaden* eller Pierre Loti Coffee House**
- Utsikt över Rumeli Hisar?-fortet
- Utsikt över Dolmabahçepalatset

Ingår i biljettpriset: Tur och retur transfer från/till centralt belägna hotell i Istanbul, kryssning och en kunnig guide.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på din tur! 
- Gratis upphämtning vid centralt belägna hotell i närheten av Taksim torget, Sultan Ahmet och Aksaray ingår. Innan du slutför din bokning blir du ombedd att uppge namn och adress på ditt hotell, så att vi kan ordna upphämtning. Om du bor på hotell nära flygplatsen eller på hotell som ligger på den asiatiska sidan av Istanbul, kan det tillkomma en avgift för upphämtning, eller så ombeds du möta upp vid en startadress i centrala Istanbul.
- Turen startar kl 09.00 och 14.00. Upphämtning sker tidigare! Du ringer researrangören ca 24 h innan för att få exakt tid för upphämtning vid ditt hotell. Telefonnummer finner du på din voucher/e-biljett.
- Guidning på engelska.
- Barnpriser för barn mellan 3-7 år. Barn under 3 år följer med gratis.
- Notera! Förmiddagskryssning slutar vid Taksim torget. Närmaste tunnelbanestation är Taksim.
- Avgångstiderna kan komma att ändras med kort varsel.

Öppettider

Förmiddagskryssning från kl 09.00-13.00. Eftermiddagskryssning från kl 14.00-17.30

Boka
Från 430 kr

tis, 21 maj 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 4 timmar

Öppettider

Vägbeskrivning

Bosporen Halvdagskryssning

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!