Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Osmanska Istanbul

Fördjupa dig i den muslimska världens fascinerande historia på en rundtur i Topkapi palatset och se Sultanernas gravar. Följ med på en resa till det Osmanska Istanbul. Boka dina biljetter online här!

På denna 3-timmarstur besöker vi bland annat Istanbuls största palats, Topkapi palatset, som var den primära bostaden för de osmanska sultanerna under ca 400 år av deras 624-åriga styre. Idag uppvisar slottet den kejserliga skattkammaren, heliga reliker av profeten Muhammed, kinesiskt porslin, vapen, kalligrafi samlingar och mycket mer.

Vi besöker även Hagia Sofia kyrkogården, där vi besöker sultanernas fem mausoleer, även kända som the Sultan Tombs. Panelerna på dessa gravar täcks av vacker mosaik med lila, röda, gröna och blå blommotiv.

Turens längd
:
3 timmar, från kl 14.00 – 17.00.

Höjdpunkter:
- Topkapipalatset
- Sultangravarna
- Fördjupad kunskap om det Osmanska/Ottomanska riket

Detta ingår i biljettpriset: transfer t/r från/till centralt belägna hotell i Istanbul, inträdesavgifter, donationer till gravarna samt en kunnig guide.

VIKTIG INFORMATION:
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på din tur! 
- Gratis transfer till/från centralt belägna hotell i närheten av Taksim torget, Sultan Ahmet och Aksaray ingår. Innan du slutför din bokning blir du ombedd att uppge namn och adress på ditt hotell, så att vi kan ordna upphämtning. Om du bor på hotell nära flygplatsen eller på hotell som ligger på den asiatiska sidan av Istanbul, kan det tillkomma en avgift för upphämtning, eller så ombeds du möta upp vid en startadress i centrala Istanbul.
- Turen startar kl 14.00. Upphämtning sker tidigare! Du ringer researrangören ca 24 h innan för att få exakt tid för upphämtning vid ditt hotell. Telefonnummer finner du på din voucher/e-biljett.
- Guidning på engelska.
- Barnpriser för barn mellan 3-7 år.
- Besök vid Topkapi palatsets Harem ingår ej i turen.

Öppettider

Turens längd: 3 timmar 14.00-17.00

Boka
Från 388 kr

ons, 26 jun 2024

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 3 timmar

Avgångstider

Vägbeskrivning

Osmanska Istanbul

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!